Az elektronikus számlázás a legolcsóbb megoldás!

Elektronikus számlázás
Fix díjon
Rejtett költségek nélkül

Szolgáltatások

Számlaellenőrzés

Elvégezzük Ön helyett a bejövő számlákkal kapcsolatos ellenőrzéseket és szükség esetén beszállítóival korrigáltatjuk a számlázási hibákat. Erről a szolgáltatásról itt tudhat meg többet.

 

Ön is tudná mire fordítani azt a rengeteg időt, amit a beérkező számláinak kifizetés előtti ellenőrzése jelent Önnek és cégének?

Bízza ránk ezt a monoton és időrabló feladatot is! Szerződött partnereink részére vállaljuk, hogy levesszük a válluktól azt a terhet, amelyet a számlaellenőrzés és számlaadminisztráció monotonsága és időigényessége jelent.

Bejövő számláinak összegeit leellenőrizzük Önnek, ha a beszállítója által kiállított számlán a szerződött és a számlázott díj között eltérés van, akkor felvesszük szállítójával a kapcsolatot, és csak olyan számlát továbbítunk Önnek a teljesítés megtörténtének ellenőrzésére, valamint pénzügyi rendezésre, amelyek díjai megfelelnek az Önök között fennálló megállapodásoknak.

szamlaellenorzes.jpg

Hogyan működik ez a szolgáltatás?

Ezen szolgáltatásunk nagymértékben függ az Önök pénzügyi folyamataitól és az ellenőrzendő számlák típusától. Az általunk biztosított szolgáltatást minden esetben egyedileg illesztjük az Önök elvárásaihoz.

Általánosságban elmondható, hogy az 

  • Az általunk biztosított felületen keresztül Ön és partnerei folyamatosan nyomon követhetik a számlák státuszát.

  • A partnereitől kapott elektronikus számlaadatokat összevetjük a szerződött díjakkal.

  • Eltérés esetén felvesszük a kapcsolatot a szállítójával, és korrigáltatjuk a számlát.

  • Amennyiben a számla minden tétele a szerződésnek megfelelő áron kerül kiszámlázásra, zöld utat adunk a további feldolgozásnak.

Mennyibe kerül? 

Szolgáltatási árainkat ide kattintva találja »

« Vissza a többi szolgáltatáshoz

További információra van szüksége?

Az űrlapot kitöltve küldhet üzenetet nekünk. Kollégáink rövid időn belül válaszolnak.