Több, mint 20 év számlázási tapasztalat!

Az Ön szempontjából az a legfontosabb, hogy munkatársaink több mint 20 év számlázási tapasztalattal rendelkeznek.  Ez egy megnyugtató biztosíték Önnek arra, hogy nem lelkes amatőrökkel, hanem igazi profikkal fog együtt dolgozni.

Az elektronikus számlázás tekintetében elmondhatjuk, hogy nem csak a számlák kiállításában, hanem számlázási és elektronikus számlázási rendszerek bevezetésével és napi szintű működtetésével kapcsolatos tapasztalatokkal is rendelkezünk.

Pontosan tudjuk, hogy mivel jár egy új rendszer bevezetése, vagy áttérés egy modernebb konstrukcióra. A gyerekbetegségeket ismerjük, megtapasztaltuk őket, tudjuk rá a megoldásokat, így Ön biztos lehet benne, hogy az átállás az Ön cégénél is zökkenőmentes lesz.

Miben vagyunk mások, mint a többi hasonló cég?

A 20 éves tapasztalat mellett további fontos szempont lehet Önnek, hogy

  • Tőlünk nem konzerv megoldásokat kap! Azaz: nem Önnek kell igazítania a meglévő rendszerét egy általunk kialakított struktúrához, hanem pont fordítva!  Mi alkalmazkodunk 100%ban az elektronikus számlázással, az Ön már meglévő rendszeréhez! Nem kell semmiből újat vásárolnia! 

  • A számlaképet, valamint a számlaformátumot is az Ön meglévő rendszerére épülve készítjük el.

  • Nem kell egyből átállnia teljes vevőkörére vonatkozóan a papírszámlázásról, elektronikus számlázásra. Ez megtörténhet fokozatosan is: akár vevőről vevőre. A két rendszer párhuzamosan is működhet: egy adott vevőkörnek elektronikusan, egy másik vevőkörnek papír alapon fogunk számlázni.

  • Együttműködési szerződés és titoktartási nyilatkozat aláírásához ragaszkodunk! A köztünk létrejövő megállapodás jogi szempontból is garantáltan korrekt lesz. Adatai biztonságban lesznek nálunk, azokat soha nem adjuk ki harmadik félnek. Erre felelősséget is vállalunk!

Ismerje meg szolgáltatásainkat részletesebben itt! »